Cittadella blir ridhäst

Cittadella var som vi berättade i förra inläggt inte dräktig så nu kommer hon att få bli ridhäst ett tag framöver. Ellinor som hade hennes storebror Romance ska låna henne över våren till och börja med, trivs de ihop så tar vi ett år i taget. Cittadella är inte riden regelbundet sedan 3-årstestet och hon är 7 år nu.

I fredags kom en ny inackordering, Divine de L’aube ett 4årigt svart sto e Pik Donnerhall – Florestan, dräktig med Dr House. Beräknad fölning är 10 mars så hon blir först ut i år. Ägare är Ida Lindh. Ett mkt snyggt sto som har landat här på ett bra sätt. Det kommande fölet är till salu, hör av er om ni är intresserade så vidarebefodrar vi kontakten.

Imorgon är det hovslagar dags och på tisdagkväll har Pavo foderföreläsning på Tuthammarens ridcenter i Uppsala.

Det här inlägget postades i Hästar, Jan-Ers och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *