1 år sedan..

.. vi flyttade från Ekeby till Jan-Ers! Tänk av fort tiden går, samtidigt känns det som vi bott här i all evighet. Förra året var det – 22, i år var det strålande sol och – 2. Vi firade med att fika i solskenet med trevliga grannarna. Innan fikat red barnen ponnyerna i padocken. Hela ponnyligan, fast denna bild är från i går då hann solen smita innan ridningen.

I veckan har vi även hunnit med 2 dagar med hovslagarbesök, 19 verkningar, 2 helskoningar och 4 halvskoningar blev det.

I fredags åkte både Ferentino och hans mamma Cittadella för att bli ridhästar. Ferentino kommer tillbaka på bete efter 3-årstestet. Rapporterna från Ellinor och Cittadella är att allt har gått bra och Citten verkar ta flytten och omställningen väl! Hon var väldigt okomplicerad att rida in en gång i tiden, men det var några år sedan nu.

Divine som fölar först har börjat fylla juver så årets fölningssäsong är inte allt för långt borta.

Avslutar med ett stort grattis till vår uppstallning Charm, Fia till vardags, och hennes matte Malin, Fia har blivit ELIT-sto och hennes avkomma Frans Andreo II e Sandreo är anmäld till bruksprovet i år, vi håller tummarna för att han blir godkänd!

 

Det här inlägget postades i Hästar, Jan-Ers. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 1 år sedan..

  1. Eleonor skriver:

    Oj, ett år redan! Måste komma och hälsa på snart med andra ord…

    Vad roligt att Fia bor hos er, jag stod i samma stall som Malin och Fia med Basiliqa, för många år sedan! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *