3-årstest

Då har Fabina varit iväg på 3-årstest. Det började med att hon trampade av sig en framsko kvällen innan, men Pernillas snälla hovslagare kom och fixade det på lördags morgonen. Sedan uppförde hon sig kanon i allt: lastning, när vi kom dit, i boxen och under mätning, visning och ridning. Kritiken var bra, men poängen inte alls vad vi tyckte hon förtjänade. Omdömet ligger kvar i bilen, återkommer med det senare, men 44 p fick hon som både hopp och dressyrtalang. Nu är hon på plats på Lövsta för seminering.

Film från visningen, missade tyvärr att filma lösgaloppen.

Det här inlägget postades i Hästar, Jan-Ers och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till 3-årstest

  1. Pernilla Deijfen skriver:

    Finaste bästa Fabina! I mina ögon är hon definitivt en diplom häst en av dom bästa unghästar jag har ridit!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *