Vackert väder

Idag har vi haft en stålande vårvinter dag. Passade på att halma upp den andra lösdriften i unghäststallet och dela unghästgruppen i ston respektivet hingstar/valackar. Nu är det bara Bellmondo som är hingst och det har han inte förstått själv ännu, men bättre att dela dem i tid! Flyttade även över Aniara och Ginella, som inte är dräktiga i år, till stogruppen som barnvakter. Kompis håller ställningarna i grabbgänget.

Donatello har varit en månad i Valdermarsvik hos Johan Becker, så nu är han löshoppad och longerad inspänd med sadel. Nu blir det vila över vår och sommar, sedan inridning i höst. Johan var snäll och körde hem honom till oss i torsdags.

Lite bilder från det fina vädret idag:

Snösmältning har gett oss en egen insjö…

Inte så mkt snö kvar.

Dolores mitt i maten

Det är godast längst ner…

Dräktiga ligan, Cittadella, Nouvelle och Dolores

Lillebror Bellmondo

Storebror Highlight

Det här inlägget postades i Bilder, Hästar, Jan-Ers och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *