Rådgivande bedömning på Strömsholm

I måndags var det rådgivande på Strömsholm. Vi hade ingen egen uppfödning med i år, men åkte dit för att hämta hem Tom Qruice E ”Tompa” som står uppstallad hos oss. Nu har han varit iväg på inridning men ska komma tillbaka för lite vila innan det är dags för 3-årstest i vår.

Kom fram till Strömsholm lagom så vi hann se Sorandee som gick här på bete i sommras. Han blev hälsad välkommen åter som 2-åring nästa år. Även Tompa blev hälsad välkommen åter antingen till rådgivande nästa år eller direkt till bruksprov som 4-åring. Med det fina resultatet blev det en tur ner till hästsjukhuset för hingströntgen också innan vi styrde hemmåt. Hann även se Johan och Renées fina Diaradoavkomma som även han hälsade välkommen tillbaka! Stort grattis till ägare och uppfödare av alla som rekomenderades vidare och tack Johan, Roffe och Virpi för en trevlig dag!

Här hemma är det mest regn och grått, men det hör väl november till. Har lagt upp lite bilder från gården på facebook-sidan, länk hittar ni på hemsidans förstasida. Ni behöver inte ha ett facebookkonto för att kunna läsa och se bilder på vår facebooksida.

Det här inlägget postades i Hästar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *