Fabiana och Corinth på löshoppning

I helgen var vi på löshoppningkurs för Johan Becker på Tuthammarensridcenter med 1-årsstona Fabiana (e Don Romantic u Fabienne) och Corinth (e Firenze u Cittadella).  Tjejerna har inte varit ute och åkt sedan vi flyttade, men klev snällt på transporten och stod bra hela vägen dit och även på plats medan vi väntade på våran tur.

Var lite fundersamma innan hur de skulle fungera när de skulle gå in i ridhuset en i taget, de är ganska beroende av varandra. Det fungerade bra, den som var i ridhuset höll focus på uppgiften och brydde sig inte om den som väntade utanför.

Efter kursen på lördagen fick de sova i gamla stallet i Ekeby, vilket de verkade nöjda med. På söndagen var de lite mattare men det var nyttigt att upprepa övningen igen för det märktes att de hade mer koll på hur det hela gick till.

Åsa tog lite bilder, vi har även filmat, återkommer med filmer senare.


Corinth travar cavaletti istället för att hoppa, är man dressyrhäst så är man, bogfrihet finns iallafall:)

Corinth i närbild, snygg är hon! Till salu också…

Fabiana och Sara, pigg häst, värre med matte…

Fabiana i fullfart!

 

 

Det här inlägget postades i Allmänt, Hästar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *