Fortsatt dräktiga, elitloppet och nya beteshästar

I fredags var vi till Lövsta och kollade Dolores på 30 dygn, hon var fortsatt dräktig och allt såg bra ut. Blev kvar på Lövsta hela förmiddagen, passade på och hälsade på Aniara, Fabina och Ginella också. Ginella och Fabina är färdig seminerade för denna gång, så nu får vi hålla tummarna för att de är dräktiga. Görel lovade att hon kommer hem till oss och kollar stona på 90 dygn, måste bara fixa en seminspilta tills dess. Bra att ha även för när det ska raspas tänder eller vid ev kolik.

I lördags var Magnus vikarierande ponnypappa och körde Matilda och hennes c-ponny Penny på hopptävling i Frösåker. Slutade med en 2a plats i 80 cm och vinst i 90 cm, bra ridet!!

I söndags var vi på elitloppet tillsammans med 30 000 till. Trevlig dag i strålande sol!

Väl hemma från Solvalla så tog vi emot två nya 1-årshingstar till betet, två travkillar, blir här tills det är dags för inkörning i höst. Gick utmärkt att släppa ihop dem, imorse låg alla och sov i en hög.

Idag var det dags för Aniara att kollas på 30 dygn, fortsatt dräktig även hon. Så ikväll har vi varit och hämtat hem henne från Lövsta. Släppte ihop henne med ungstona, inte Aniaras förstahandsval hade mkt hellre gått med stona med föl, hon är riktigt fölsjuk den damen!

Det här inlägget postades i Hästar, Jan-Ers och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *