Nouvelles föl

Vid midnatt fick Nouvelle sitt 9e föl, det 7e hos oss. Som alla andra Nouvelle föl så är det ut, upp och äta på nolltid som gäller. Det som skiljer honom från sina tidigare syskon är att han är brun med stjärn och strumpor båda bak, alla Nouvelles tidigare föl har haft bläs. Han är första årgången efter Floricello som blev godkänd som 3-åring förra året och även gick igenom i år som 4-åring.

Något namn har han inte fått än men något på F ska det vara…

Det här inlägget postades i Allmänt, Hästar, Jan-Ers och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nouvelles föl

 1. Agneta skriver:

  Så fin kille! Så kom han med sol och vackert väder också. Grattis!

 2. Elin skriver:

  Hej! Jag halkade in här på sidan efter lite googlande, jag äger nämligen Nouvelles (enda?) syster på mammans sida: One Way (e: Epson u: Good Girl) Kul att få se hennes fina syrra! Har ni några bilder på Good Girl?
  Vänliga hälsningar// Elin

  • Sara skriver:

   Hej Elin, vad roligt att höra från dig! Tyvärr har vi inga bilder på mamman. Vore jätte kul att höra mer om One Way och få bilder på henne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *