Löshoppning igen

I måndags var det dags för andra gången av löshoppningskursen för Johan Becker på Tuthammaren. Hämtade Fabina hos Pernilla och åkte dit, Pernilla hade även med sig en 3-års hingst efter Chacko Blue-Camaro M. Fabina fick börja med att lösgaloppera åt båda håll, fungerade bra men hon har fortfarande lite svårt med balansen i sin stora galopp. Förra gången var det myckte korsgalopp, det var bättre idag. Hoppningen fungerade bra, hon hoppar 1,30 utan problem och det är max vad som krävs på 3-årstesten. Körde tillbaka henne till Pernilla sedan. Fick sms idag från Pernilla att de varit ute och travat i skogen och mött en hel grupp med militärer men det hade gått bra det med.

Det här inlägget postades i Hästar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *