Förändringar….

Att våran mark blockerar Storvretas utbyggnad söderut mot E4:an har vi skrivit om tidigare. Efter ett antal träffar med Uppsala kommun har ett avtal tecknats där kommunen köper en del mark av oss. Vi har köpt en gård i Sala kommun i stället och dit flyttar vår hästverksamhet i februari 2012. Bilder och mer beskrivning kommer.
Lamningen 2010 var riktigt besvärlig så till 2011 hade vi minskat till halva antalet tackor som skulle lamma. Det gick mycket bättre men tar ju lika mycket tid ändå. Vi slutar med fåren frånsett ett 10-tal tackor som ska användas till vallhundsträning och ”gräsklippning”. Inget mer passande på lamningar.
Jag har börjat köra en Valmet 901.3-skördare sedan drygt 2 veckor. Det känns som ett rejält lyft kapacitets mässigt och en bättre förarmiljö.
Anders

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Förändringar….

  1. Mariah skriver:

    Oj va spännande!! Väntar nyfiket på mer info om allt som händer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>